top of page
Organisatiecultuur

Zakelijke mogelijkheden

Gespecialiseerd in

 • Teams die meer inzicht willen in hun eigen gedrag en dynamieken

 • Het voeren van het goede gesprek

 • Teambuilding

 • Individuele coaching voor werknemers

Op maat trajecten

Bouwen aan een organisatiecultuur die bijdraagt aan de missie en visie van de organisatie. 

Met elkaar de samenwerking creëren die nodig is voor verbinding en het bevorderen van harmonie, zonder daarbij een confrontatie uit de weg te gaan. Samen er voor zorgen dat datgene wat knaagt en irriteert wordt besproken en ingesloten, want ook dat is aanwezig.

Ik laat zien wat er speelt in een team of organisatie en hoe je daar mee aan de slag kunt. Wat voor gedrag wil je zien, wat voor gedrag laat jij zien?  Practice what you preach.

Medewerkers en management bewust maken van hun eigen rol, de invloed die ze hebben op het geheel en de dynamiek die er speelt. Zodat ze open en eerlijk, werkelijk met elkaar in contact kunnen komen en datgene bespreekbaar maken wat nodig is, zodat gezamenlijke  doelen bereikt worden.

Hoe werk ik?

De durf om je eigen kwetsbaarheid te laten zien en in te zetten. Daar geloof ik in.

Het geloof dat mijn kracht ligt in het begeleiden van mensen en teams dmv die kwetsbaarheid, want daar ligt de sleutel tot succes.

 

Welk effect heb je op anderen in het systeem of de organisatie?

Dit zoveel mogelijk laten ervaren in plaats van 'erover' praten, doe ik d.m.v. een aantal effectieve methoden, waaronder systemisch werken (systemische organisatie opstellingen). Dit met als doel om effectiever te kunnen functioneren en communiceren en zichtbaar te maken wat er vaak niet gezien mag of kan worden.

 

Goed luisteren en vragen stellen die de essentie raken. Wanneer mensen stil worden, ben je waar je zijn moet. Als ervaringsdeskundige deel ik graag mijn kennis en kunde op het gebied van persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling.

 

Mogelijkheden qua begeleiding zijn:

 • team wat niet lekker loopt

 • Teamleider die wil kijken naar zijn/haar eigen functioneren in team

 • cultuurverandering die past bij missie en visie

 • Feedback, goede gesprek, kwetsbaarheid

 • Vraagstukken waar je de vinger niet op kunt leggen en daar eens op een andere manier naar zou willen kijken.

 

Wie ben ik

Ik ben nieuwsgierig, onderzoekend en oordeel niet snel, het gedrag van de ander verhult vaak de pijn of verdriet die hij of zij juist liever niet wil laten zien.

Ik luister, geef ruimte en kijk, vervolgens geef ik terug wat er is, wat ik zie in het systeem. Vertrouw er daarbij ook op dat de ander kan aangeven wat klopt of herkenbaar is en wat niet, of mogelijk nog niet daaraan toe is!

Na 10 jaar als leidinggevende gewerkt te hebben binnen het onderwijs en in de non-profit sector en daarnaast verschillende (coach)opleidingen gevolgd te hebben, werd mij duidelijk hoe de boven- en onderstroom een grote rol speelt binnen organisaties. Het vraagt wat van het management om te durven kijken naar deze dynamieken en de leerlijnen te kiezen die daarbij noodzakelijk zijn om verandering mogelijk te maken. Bewustwording hierop creëren en het onderzoeken hiervan fascineert mij mateloos!

Herken je je in bovenstaand verhaal en zou je graag hiermee aan de slag willen of meer over willen weten?

Neem dan contact met me op en bespreken we samen de mogelijkheden.

Andere mogelijkheden

Graag bespreek ik met je de volgende mogelijkheden voor het geven van:

 • Feedback training,

 • Team dynamieken helder krijgen,

 • Gesprekstechnieken voor ontwikkel- en functioneringsgesprekken,

 • Organisatieopstelling met specifieke vraag,

 • Persoonlijke ontwikkeltrajecten voor medewerkers die vastlopen, verder willen of met burn-out/stress gerelateerde klachten kampen. (kijk hier voor de 1 op 1 trajecten)

Wil je meer weten over bovenstaande mogelijkheden?

Neem dan contact met op, ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

bottom of page