vr 14 feb. | Steede Hoge Woerd, Leidsche Rijn Utrecht

Vuurkring- Je hart, een plek van liefde

Laat de hectiek van het dagelijkse leven voor even achter je. Verwarm je aan het vuur en ervaar hoe het is om weer even werkelijk contact te maken met je andere vuurgenoten. Voor €12,50 kun jij erbij zijn (alleen voor 18 jaar en ouder).
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

14 feb. 2020 19:30 – 22:00
Steede Hoge Woerd, Leidsche Rijn Utrecht, Ingang Vicuslaan

Over deze activiteit

Je hart, een plek van liefde

Een vuurkring door ons gegeven met liefde, voor jullie en voor onszelf.

Laat deze 14de februari een avond zijn voor en van jouw hart, laat je opwarmen bij het vuur. Een plek waar je je hart mag laten zien, waar liefde in elke vorm plek krijgt, zo ook de rouw. 

Want de achterkant van liefde is rouw, ook die huist in je hart. Bij het vuur is hier ook plek voor, beide zijde van de medaille mogen er zijn. Tijdens deze vuurkring laten we het stil worden om ons hart te laten spreken. Dat kan met of zonder woorden, precies zoals je zelf wilt.

Symbool

Het zou leuk zijn als je een symbool meeneemt voor die liefde of rouw in je hart die je de ruimte zou willen geven en mag ontbranden in het vuur. Om los te laten, om toe te vertrouwen aan het universum, of gewoon omdat het mooi brandt.

We zien hartverwarmend uit naar deze ontmoeting. 

Praktische zaken

  • Inloop om 19:30 uur
  • We starten om 19:45 uur en ronden rond 22:00 uur af.
  • Voor thee en iets lekkers zorgen wij.
  • Er zijn wc's aanwezig.
  • Zorg voor een dekentje (liefst geen fleece ivm schroeigaten) en warme kleding.
  • Parkeer je auto aan de Vicuslaan aan de kant van Steede Hoge Woerd en Plattelandswinkel boer Goes (is een parkeerplaats en is gratis!), daar is ook het hek wat toegang biedt tot de locatie. Via Castelllum Hoge Woerd kun je NIET naar binnen.
  • Kom je met het OV dan is het 15 minuten lopen vanaf station Terwijde of vanaf CS met Bus 4 richting Terwijde, uitstappen bij halte De Woerd (in Leidsche Rijn).
Registratie is afgesloten

Deel deze activiteit!

Neem contact op

Mirjam Jansens

mirjam@conglomiraat.nl

Harmelen, Utrecht

06 403 66 010