top of page

Hoezo Conglomiraat

Van oorsprong ben ik opgeleid als geoloog/geochemicus. Ondertussen fascineren mensen me net zo mateloos als gesteenten en bergen vroeger!

Conglomeraat is een prachtig gesteente. Het is opgebouwd uit losse keien en kiezels, allen geheel met hun eigen signatuur, bijeengehouden door een matrix van heel fijne kalk of fijn zand. De keien zijn vaak mooi afgerond met her en der beschadigingen, door de lange reis die ze al hebben afgelegd via rivieren, van het onstuimige begin, hoog in de bergen, tot aan het meanderende einde. Wat hebben ze veel meegemaakt net als jij.

Coach systemisch werk

Vorming

Wanneer de snelheid uit de reis gaat zullen ze neergelegd worden door de stroming, over de plek hebben ze niets te zeggen.

Miljoenen jaren gaan voorbij voordat deze losse componenten één geheel worden, de tijd en de rivier zorgen voor de lijm, het cement. De geologie heeft alle tijd en gebruikt deze om van die losse stukken iets solides te maken.

Zodat jij en ik, wanneer we op reis gaan en op de juiste plekken komen, het conglomeraat kunnen bekijken, zoals we ook naar jouw ervaringen kunnen kijken, van een afstandje, van dichtbij, aanraken, observeren, kijken wat er gebeurt, wat er gebeurd is.

Vergelijking

Zoals het conglomeraat is opgebouwd uit allemaal losse keien, zo zijn ook onze systemen opgebouwd, wij zijn individuen, het cement zorgt voor de samenhang, net als onze familiebanden en verwantschappen, onze vriendenkringen en professionele systemen.

Zowel als geoloog als coach ben ik gefascineerd door het ontstaan, de vorming, de samenstelling, de geschiedenis van dat wat geweest is en wat is.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Door te kijken, te observeren, te luisteren en stil te zijn, geef ik aan je terug wat ik zie en ga ik met je op zoek naar waar jouw grenzen liggen.

Conglomiraat, net even anders!

Conglomiraat is conglomeraat maar dan op zijn Mirjam's! Dus net even anders, precies wat jij nodig hebt.

Training en coaching

Net even anders!

bottom of page