Wat gaan we doen?

Eindelijk tijd voor jezelf!

Je bent op zoek naar hoe je met meer aandacht voor jezelf kunt zorgen.

Je merkt dat je het lastig vindt om in de dagelijkse drukte hier werkelijk aandacht aan te geven; de innerlijke reis die je steeds van plan bent te maken, van hoofd naar hart en lijf.

Het liefst zou je je jas aan willen doen en even uitwaaien, even het denken stopzetten en tot nieuwe inzichten willen komen.

 

Voel je je door bovenstaande aangesproken?

Dan is dit hét moment om ‘ja’ te zeggen tegen jezelf en mee te gaan op een BuitenGewone wandeldag.

 

Hoe ziet zo'n wandeldag er uit?

We zullen reizen naar mooie en minder mooie plekken zowel in de natuur als in onszelf. Diepgang, diep gaan en lef mogen hierbij niet ontbreken. Evenals plezier hebben en spelen. Ben jij bereid om je ware zelf te onderzoeken, met alles wat daarbij komt kijken? Wandel dan met ons mee en gun jezelf deze verdieping.

Wandelen, buiten zijn, aandacht geven aan lijf en hoofd; stilstand en beweging; licht- en schaduwkant. We werken lichaamsgericht vanuit verschillende invalshoeken.  We gaan aan de slag met de energie en dynamiek van jezelf én in relatie tot de groep. Uiteraard gebruiken we de natuur om ons heen. We laten je oefeningen doen waarbij je op zoek gaat naar symbolen die je om je heen ziet. Deze symbolen kunnen staan voor je probleem, je oplossing, je uitdaging, je bron.

Én weer of geen weer, wat ons betreft is het altijd wandelweer! Op regen en wind kun je je kleden. Zorg ook daarin dus goed voor jezelf. Wij zorgen voor een tarp zodat we als groep af en toe ook even droog kunnen zitten.

Alleen met een uitgegeven weeralarm of gevaarlijke situaties, zoals onweer en hagel, gaan we niet. Daarover informeren we je op tijd!

Wat levert mij dat op, zo'n dag?

Na deze BuitenGewone dag, waarin we werken vanuit stilte en beweging, heb je contact gemaakt met wat er bij jou speelt. Vanwege het visuele aspect en de natuurbeleving die we gebruiken bij de oefeningen, blijven de beelden en de antwoorden die je gevonden hebt, in de vorm van natuur symbolen, beter hangen en kun je er makkelijker aan terug denken. De symbolen werken vaak na als ankers, je kunt erop terug vallen wanneer de vraag zich opnieuw aandient in je leven. 

Hierdoor voel je je geïnspireerd en kun je voor jezelf een volgende stap zetten.

 

Wat doen we met het thema?

Iedere wandeldag heeft een ander thema. Neem je vraag mee die op dit moment in jouw leven speelt, waar jij eens op zou willen inzoomen. Het thema zorgt ervoor dat je vanuit een andere invalshoek aan de slag gaat met jouw vraag. Het is niet alleen verfrissend maar ook uitdagend en je bent een hele dag lekker buiten!

Ik ben nieuwsgierig, wat kost zo'n wandeling en hoe meld ik me aan?

Check onze activteiten kalender, daar vind je ook de prijzen van de verschillende activiteiten en kun je je direct aanmelden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan mis je nooit meer zo'n leuke wandeldag.
Klik hieronder op het pennetje.

We zien er naar uit je te ont-moeten.