top of page
foto%20buitengewoon%20wandelen%20Saskia_
Mirjam-1756_edited_edited_edited.jpg

Mijn naam is Mirjam Jansens

Mirjam Jansens

Ik ben 47 jaar en lichaamsgericht en systemisch coach en trainer, partner van Baldwin en moeder van onze prachtige dochter Merlijn(14).

Als fervent buitenmens ben ik vaak te vinden in de bergen. Wanneer ik wandel, klim, aan yoga doe of hardloop geniet ik intens van wat er om heen is en beleef ik de kracht van in het hier en nu zijn. Ik blijf op zoek naar wat mijn eigen grenzen te vertellen hebben en hoe ik die metaforisch meeneem in mijn dagelijkse leven en kan integreren. Het verkennen en herkennen van mijn grenzen, zowel fysiek als mentaal, maakt dat ik iedere keer weer opnieuw de reis afleg tussen mijn hoofd en lijf, om zo de verbinding te kunnen maken met mezelf en de ander.

Met mijn eigen organisatie Conglomiraat begeleid ik mensen en organisaties die op zoek zijn naar diezelfde verbinding tussen wat moet en wat geleefd mag worden, tussen hoofd en hart.

Door contact met je lijf te maken, word je je bewuster op welke manier jij uiting geeft aan je eigen boven- én onderstroom, je licht- en schaduwkant. Hoe jij in de wereld staat. En wat je dan te doen hebt in relatie tot jezelf en de ander.

Door lichaams- en ervaringsgericht aan de slag te gaan en te onderzoeken welke plek jij hebt ingenomen in deze wereld, kun je op een diepere laag de verbinding aangaan met jezelf. Ik begeleid je hierbij vanuit mijn hart, met compassie en mildheid en ik kan ook confronterend zijn daar waar het nodig is. Ik laat je kijken op plekken waar je (liever) nog niet eerder gekeken hebt.

Mirjam Jansens

Mijn naam is Saskia Zeelenberg

Saskia Zeelenberg

Ik ben 46 jaar, natuurcoach, partner van Ivar, moeder van Lenthe (13) en Symen (10). Ik ben graag buiten, de natuur is één van mijn inspiratiebronnen, daar kom ik tot rust en doe ik nieuwe inzichten op. Wandelen, mediteren, dansen en zingen helpen mij om in contact te komen met wat er in mij leeft. Dan kan ik vanuit volledige stilstand onderzoeken, mijn waarheid ontdekken en bepalen welke beweging ik wil maken. Trouw zijn aan mezelf en een keuze maken, hoe spannend ik dat iedere keer ook weer vind. De natuur helpt mij hierbij door haar symbolen en metaforen; weerspiegelt wat er bij mij van binnen leeft.

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar mensen. Wat denken ze, wat voelen ze, welke overtuigingen hebben ze en welk effect heeft dit op hen? De combinatie van deze nieuwsgierigheid en mijn liefde voor de natuur heb ik samengevoegd tot het werk dat ik nu doe; natuurcoaching. Door het inzetten van de symboliek van de natuur, help ik cliënten bewust te worden van wat er in hen leeft en welk effect dit op hen heeft. In mijn begeleiding focus ik op het vergroten van het lichaamsbewustzijn van de cliënt. Signalen van ons lichaam nemen we vaak niet serieus, terwijl dit een belangrijke informatiebron is voor hoe het met ons gaat. Als we hiernaar leren luisteren, kun je makkelijker contact maken met waar jij bent en wat jij wil. 

Door mijn open houding en oprechte nieuwsgierigheid nemen mensen mij snel in vertrouwen. Ik geef de ander ruimte, luister intuïtief en gebruik graag speelse werkvormen. Het mooiste vind ik het als ik een stukje mag meelopen op iemands pad.

Saskia Zeelenberg

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Meld je hier aan en ontvang alle updates!

Bedankt voor je aanmelding, we houden je op de hoogte

bottom of page