BuitenGewoon Wandelen

Hoe ziet dat eruit?

Hou jij van wandelen en buiten zijn? Zou je soms wel eens wat dieper willen ingaan op een persoonlijke vraag die op dit moment speelt? Wandel en reis dan met ons mee met je eigen vraag en thema. Deze zijn leidend tijdens de wandeling. Je wandelt in gezelschap van maximaal 7 andere bewuste mensen die zich, net als jij, willen laten verrassen door inzichten die de natuur te bieden heeft. De oefeningen en ervaringen die we doen worden begeleid door twee ervaren coaches. Zo kun je direct je ervaringen meenemen en integreren op jouw pad.

Mirjam Jansens

Saskia en ik hebben elkaar gevonden in de kracht van het buiten zijn en de metaforen van de natuur.  

Ik ben lichaamsgericht en systemisch coach en trainer.

Als fervent buitenmens geniet ik intens van wat er om heen is en beleef ik de kracht van in het hier en nu zijn. Ik blijf op zoek naar wat mijn eigen grenzen te vertellen hebben en hoe ik die metaforisch meeneem in mijn dagelijkse leven en kan integreren.

Saskia Zeelenberg

Ik ben natuurcoach en ben graag buiten, de natuur is één van mijn inspiratiebronnen, daar kom ik tot rust en doe ik nieuwe inzichten op. Wandelen, mediteren, dansen en zingen helpen mij om in contact te komen met wat er in mij leeft.

Een combinatie van ons beider expertises maakt iedere wandeling met ons een buitenkans!

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen