top of page

Over Mirjam

Geboren in 1972, opgegroeid in Noord-Brabant, gestudeerd in Utrecht (geochemie). Pas op latere leeftijd mijn huidige partner ontmoet en samen hebben we een prachtige puberdochter.  We houden van buiten, bergwandelen, kamperen, fietsen, vuurtje stoken. Klimmen is mijn eigen sportieve passie, net zoals yoga en hardlopen, daarnaast heb ik nog mijn creatieve passie voor van alles zelf maken. 

Ik neem je mee

Mijn hele leven heb ik de behoefte gehad om mijzelf te blijven ontwikkelen (voor mijn volledige CV verwijs ik je naar linked-in (doe een contactverzoek). Mijn passie vond en vind ik in het begeleiden van anderen in hun leerproces, als jeugdtrainer, kliminstructeur, docent, als manager, coach, trainer en moeder, het stopt nooit.

In al die ervaringen en opleidingen neem ik je graag mee, luister ik, observeer ik, begeleid ik jou, laat ik je (weer) voelen, laat ik je contact maken met jouw jij, je lijf, je grenzen, je eigen stilte, geef ik je de ruimte om te ervaren en te voelen, wat van jou is en van de ander. Wat je vast kunt pakken en wat je los mag laten. Met jou alleen of in het team.

Luister naar jezelf

In mijn zienswijze gaat het er niet om dat je jezelf moet of wilt veranderen, het gaat er vooral om dat je leert luisteren naar je eigen stiltes en stormen en achterhalen waar ze vandaan komen en wat ze je willen vertellen. En vanuit die optiek is het mogelijk om voor jezelf een ander besluit te nemen. Vanuit een onbewust besluit naar een bewust besluit. Niet omdat je het altijd zo doet, maar omdat je ervoor kiest.

Van weer gaan voelen, naar afgrenzen, naar hoe vertaal je dat

Levend in een maatschappij die vooral gedomineerd wordt door het cognitieve, had ik zo het mijzelf voelen behoorlijk naar de achtergrond verdrongen. Door het klimmen in de bergen en het bewust bezig zijn met de risico's en grenzen, van mijzelf en de ander, kon en mocht ik weer contact maken met mijn voelen. De weg die ik letterlijk te gaan heb als ik een tocht ga maken, heeft mij zulke kostbare inzichten gegeven. Wil je weten hoe mijn pad loopt in de bergen?

Mirjam Jansens

Mirjam Jansens
Over Mirjam
overmirjamhervindjegrenzen.jpg

(Her)vind jouw grenzen

bottom of page